Tuesday, 7 February 2012

meLayU dLm CarlsBErg maLaysIA!!!


ya allah... x sangka palak aku yng carlsberg malaysia nie ade pimpinan melayu... aduyai... camne nie? x pikir ke carlsberg tu arak? or dia nie buta n pekak? aduyai... makan benda haram kot owng tua nie... bukn dia sowng je... ade 2 kerat agi melayu at dalam tu... dah la islam... warga malaysia agi... aduyai... malu aku doh... sengal betol... dah xde keje len ke nak amik? ko bagi makan haram at anak bini tau x? osh3... susah tol melayu skng nie... camne la kerajaan nak tlng... nak kena salah an kerajaan or individu yng suka amik kesempatan? herm... ntah la.. x tau aku nak salah an sape... abis2 dunia nie... sampai yng najis pon berani amik... ape la diowng nie.... at bawah nie aku link an satu blog yng ade same cite sal melayu dalam compony najis nie... bukak la kalo ajin n nak dengar ape je celoteh dia k... cam biasa peace N out!!...




No comments:

Post a Comment